google.com, pub-2691688792875621, DIRECT, f08c47fec0942fa0

CAPS NASIL YAPILR

 Kırmızı Şeritli Caps Nasıl Yapılır

 
Sosyal mecrada dolaşmayı seven biriyseniz bir çok yerde mutlaka caps resimlerini görmüşsünüzdür. caps'ın demek olduğunu merak edenler için kısaca açıklamak gerekirse; bir kişinin hangibir resmi kullanaral kendi yorumunu göstermesidir. Daha çok Facebook üzerinde yapılan resim paylaşımlarında kullanılan caps’lar giderek yaygınlaşmış ve bir çok sosyal medya araçlarında kullanılmaya başlanmıştır. 

Caps'ın nasıl yapıldığını kısaca  anlatmak gerekirse; öncelikle yapımının çok kolay olduğunu söyleyerek başlayalım.Neredeyse tüm resim düzenleme programları kullanarak hazırlananbilen caps'ları ne kolay ve tüm pc'lerde bulunan Paint resim düzenleme aracını kullanarak da hazırlayabilirsiniz. 

Caps Nasıl Yapılır ? 

 Şimdi sırayla nasıl yapıldığını anlatalım.

- Kullanacağınız resmi kararlantırdıktan sonra Paint aracılığıyla açınız.
- Daha sonra resmin altına yerleştireceğiniz dikdörtgeni seçiniz.  Kova işaretinden düz renk seçimini yapın böylece içi dolu bir dikdörtgen çizmiş olacaksınız.
- Renk üzerine tıklayıp, kırmızı rengi seçin böylece dikdörtgenin içi kırmızı olacaktır.
- Resmin alt kısmında köşeye gelip farenizi basılı tutup sürükleyerek bir dikdörtgen çiziniz.
- Yazı yazmak için "A" ikonuna basın ve beyaz rengi seçip oluşturduğunuz kırmızı dikdörgenin üstüne tıklayın, yazmak istediğiniz metni buraya yazabirlirsiniz.Daha sonra kaydet işlemini yapın, artık capsınız hazır. Eğer facebook kapatma işlemi yapmadıysanız, google plus çevrelerinizi silmediyseniz, twitter'da profil resminiz yumurta değilse,  artık sizde caps çılgınlığına başlayabilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Nasıl Yapılır ? © 2013 | Plantilla diseñada por Ciudad Blogger