google.com, pub-2691688792875621, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ÇOCUK NASIL YAPILIR

Her evlenen çiftlerin özlemini çektikleri tekşey  bir bebek sahibi olmalarıdır. Bebek oluşumunda bir kadınla bir erkeğin cinsel ilişkide bulunması gerektiğini, bu ilişki sırasında erkeğin sperminin kadının yumurtasını döllediğini, sonunda da rahme yerleşen yumurtanın giderek bir insan yavrusuna dönüştüğünü artık hepimiz biliyoruz.

Ama günümüzde giderek yaygınlaşan ve herhangi bir sağlık sorunu olmadığı halde evli çiftler bebek sahibi olmaları kimi zaman uzun yılları bulmaktadır.

Dileğim, burada yazılanları çocuk sahibi olmak isteyenler için birer ışık olmasıdır.

Bebek Nasıl Yapılır ?



Öncelikle, dikkat edilmesi gereken bayanların adet döneminizin düzenli periyotlardan gerçekleşip gerçeklemediğinin kontrol edilmesidir. Bunun  nedeni en iyi yumurtalama döneminin adet döneminin ortaları olmasındır.

Erkeklerin de yapması gereken bir hususda sperm katilesinin ve haretliliğinin test edilmesi gerektiğidir.Bu test de önemli olan toplan sayıdan ziyade hareketli olan sperm sayısıdır.

Normal bir sperm vücutta 2-5 gün arası boyunca yaşayabilmektedir. Yumurta ise yumurtlama gerçekleştikten sonra 12-14 saat boyunca yaşıyor. Bu şu demek ymurtlamadan önce ve yumurtladıktan hemen sonra spermlerin orada olduğundan emin olmalıyız.

Bunu öğrendikten sonra, bir çok kişi tarafından yanlış bilinen ne kadar çok ilişki okadar iyidir mantığının yerine uygun zaman ve kaliteli yumurta-sperm ikilisi.Bu denklemi yerine getirdiğimiz zaman artık olmaması için bir neden gözükmemektedir.

Kısaca, hamile kalınması için sabah-akşam birlikte olmanıza gerek yok. Tam tersi, özellikle bu dönemlerde sürekli seks yapmanın erkeğin spermin sayısını da ve doğal olarak kalitesin de düşüklüğe neden olabilir.

Tüm bunlara dayanılarak adet döneminin 28 gün sürdüğünü ve yumurtlamanın da 14. günde gerçekleştiğini varsayarsak şöyle bir öneride bulunmak yanlış olmaz sanırım.En ideal günlerin  adet dönemlerinin 12, 14 ve 16. günlerde ilişkiye girilmesi hamilelik olasılığını arttıracaktır. Bu günler arasında yapmayın. Spermleri boşuna harcamayın bırakın biriksinler ve sayıları çoğalsın. Acizane tavsiyem dolunay dönemi olan günleri takip edip o günlerde yapmanız daha etkili oalcaktır.



Yumurta hücresi spermlerin kadın bedenine ulaştıkları yerden 20-25 cm uzaktadır. Bu uzaklık, spermlerin büyüklüğünün yaklaşık 3000 katıdır. Spermlerin, kendi boyutlarına oranla düşünüldüğünde oldukça uzun olan bu mesafeyi kat edebilmeleri için ciddi bir desteğe ihtiyaçları vardır.bu destek için bazı jimlastik hareketlerinin yapılması gerekir.Normal bir cinsel ilişki sonrası gebelik oluşabilmesi için spermler vajinaya uygun şekilde bırakılmalıdır. Ayrıca spermlerin rahim içine doğru ilerleyebilmesi için vajinanın uygun pozisyonda durması da önemlidir. Hamilelik için en uygun pozisyon; kadının kalçasının altına bir yastık yerleştirerek kalçasını yükselttiği, erkeğin üstte olduğu klasik misyoner pozisyonudur. Ayrıca ilişkiden hemen sonra ayağa kalkıp idrar yapmaya ya da yıkanmaya gitmemenizi tavsiye ederim. İdeal olan cinsel ilişki sonrası kalçalarınızın altına bir yastık koyarak 20 dakika kadar yatmanızdır.


Adet döneminiz düzenli değilse, doktorlarınızın tavsiyesi ile eczanelerde satılan yumurtlama kitlerinden kullanabilirsiniz. Bu kitler, vücudunuzdaki bazı hormon değerlerini ölçerek ne zaman yumurtlayacağınız konusunda size fikir veriyor. Siz de ona göre öncesinde ve hemen sonrasında birlikte olarak şansınızı arttırıyorsunuz.

Yumurtalama Dönemi Hesaplama




Bu konuyu saplantı haline getirmeniz hamilelik kalma olasılığınızna ters orantılıdır. Hatta bir çok çift tam vazgeçtikleri  zaman hamile kalmaktadır.Mümün olduğunca rahat bir kafa yapısı ve huzurlu bir ortamda denemelerini yapmanızı öneririm.



Hamile Kalmak İçin Bitkisel Kürler


İbrarim Saraçoğlu Hamilelik Kürü



Sperm Sayısını, Kalitesini ve Cinsel Gücü Arttıran Yiyecekler;

ÇİLEK: İçeriğineki E vitamini sayesinde sperm miktarında artış sağlayabilir.Ayrıca cinsel organlara giden kan dolaşımını hızlandırması da seks dürtüsünün artmasına neden oluyor.Olumlu etkileri günde 2 kase çilek tüketilmesi halinde 1 hafta içerinde görülebilir.

AVOKADO: İçeriğindeki temel yağ asitleri ve antioksidanlarıyla seks hormonlarının üretimini hızlandırır.Haftada 3 kez tüketilmesi durumunda etkileri 2 hafta içerisinde görülmeye başlar.Sperm sayı ve hareketliliği üzerinde oldukça önemli olumlu etkileri vardır.

ZENCEFİL: İçeriğindeki etken maddeler sayesinde vücudun ısısını artırarak kadın ve erkekte Uyarıcı etki eder.Erkeklerde ereksiyon süresinin uzamasını sağlar.Haftada 4 kez bir tutam Zencefil kullananlar etkileirni 1 saat içerisinde görmeye başlayabilirler.

DOMATES: Tam bir A Vitamini deposudur.A vitamini seks hormonlarının üretimini hızlandırır.2 hafta boyunca günde 1 domates tüketmeniz durumunda etkilerini görmeye başlayacaksınız.

MUZ, İNCİR: Tıpkı çikolata yendiğinde olduğu gibi beyindeki mutluluk hormonu serotonin seviyesini yükseltir.

HAVUÇ: İçeriğindeki şeker kana çok çabuk karışarak enerji seviyesini hızlı biçimde artırır.Cinsel performansın artırılması için ideal bir besindir.

Sperm Sayısını Ve Kalitesini Artıran Şifalı Kür (Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu)

Prof. Dr. İbrahim Saracoğlu erkeklerde sperm saysını arttıran ve sperm kalitesini de yükselten şifalı bitkisel keçiboynuzu ve incir kürünü açıkladı. Bu kürlerde yer alan besin ve bitkileri sperm arttırıcı bitkiler bölümümüzde zaten yazmıştık.Şimdi de bu bitki ve besinleri kullanarak hazırlayabileceğimiz kürleri hocamızdan okuyalım.Erkeklerde sperm sayısını, kadınlarda ise doğurganlığı artıracak bitkisel Kürler İbrahim Saraçoğlunun çalışması sonucu ortaya çıkmış. Bu sayede çacuk sahibi olamayan kişilerin, çocuk sahibi olma umudu da artmış oldu.

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ : 6-7 adet keçiboynuzunu yarım 1 lt suda 6 dakika kaynatın. Sabah akşam aç karnına suyunu için. Bu kür aynı zamanda akciğer ödemi, akciğer kanseri, allerjik astım gibi hastalıklarada çok faydalıdır.

İNCİR KÜRÜ : 8-9 adet kuru inciri iyice yıkayın. Yarım litre suda kaynatttıktan sonra sabah akşam, aç karnına suyunu için. İncir kürü kadınlarda da doğurganlığı artırdığından her iki eşin birlikte kullanması daha yararlı olur sanırım.

* Bu kürleri 20-25 gün uygulamanız gerekecektir.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Nasıl Yapılır ? © 2013 | Plantilla diseñada por Ciudad Blogger