google.com, pub-2691688792875621, DIRECT, f08c47fec0942fa0

slayt nasıl yapılır

Slayt Nasıl yapılır

En basit şekilde ve kolay yoldan slayt nasıl yapılır, yada pratik slayt programı ismi nedir şekline bir arayışınız var ise sizlere bir kaç ip ucu olacak bilgiler vermek isteriz.

Slayt yapmak için piyasada yüzlerce program bulunmaktadır. Ayrıca en popüler olanı olan microsoft powerpoint ile de slayt yapabilirsiniz. Powerpoint kullanımı aslında basit ve sade olmasına rağmen bir çok kişi tarafında biraz kafa karıştıran bir program olarak değerlendirilir.Durum böyle olunca slayt hazırlarken basit ve pratik olanı aynı zamanda içerik olarak da zengin olanı arar olduk.

En iyi slayt yapma programı

ProShow Producer 







Lisans:
Deneme Sürümü





Geçen Hafta / Toplam:
4,154 / 168,695





İşletim Sistemi:
Win8/Win7





Kategori Sırası:
Resim Editörleri #4






ProShow Producer profesyonel şekilde slayt şovları oluşturmanıza olanak tanıyan başarılı ve güçlü bir programdır.Yeni başlayan kullanıcıların bile kolaylıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Üç kolay adımda fotoğraf, video, müzik ve slayt özellikleri ekleyerek istediğiniz formatta slayt gösterilerinizin çıktısını alabilirsiniz.
Medya dosyalarını programa eklemek için sürükle bırak özelliğini kullanabileceğiniz gibi zaman çizelgeleri için de dosya tarayıcınızı kullanabilirsiniz.Resim dosyalarınız arasında geçiş yaparken farklı birçok efektten yararlanabilirsiniz. Program ayrıca resim ve video dosyalarınızı düzenleyebileceğiniz bir editör işlevide görmektedir.
ProShow Producer ile hazırladığınız slayt gösterilerinin çıktısını birçok farklı formatta alarak; televizyonunuzda izleyebilir, sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilir, web sitelerinde yayınlayabilir, e-posta ile arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.Sizlerde hayal gücünüzün sınırlarını zorlayarak başarılı slayt gösterileri hazırlamak isterseniz, Proshow Producer tam ihtiyacınız olan program olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Nasıl Yapılır ? © 2013 | Plantilla diseñada por Ciudad Blogger